WEBindeks.dk

Bruger profilens data
Brugernavn 101
Navn
Email send email til 101
Hjemmeside
Tilføjet den 27-Feb-2008
ICQ#
AOL Instant Messenger Handle
Yahoo
Interesser
Lokalitet
Beskæftigelse


 
Bliv administrator for følgende kategorier
 

 
Biografi
 

 Links tilføjet af denne bruger
1. Din tømrer i Høng - Din garanti for godt håndværk
  Din håndværker i Høng har ikke bare hænderne skruet rigtigt på. Vi er en moderne tømrervirksomhed med en solidt sammentømret viden om en bred vifte af behov inden for byg og bolig.

Derfor tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker, ideer og drømme. Står du foran enten hussalg eller huskøb, kan vi forvandle dine drømme om en bolig til en drømmebolig.

Hos Peter Søllested - tømrer & snedkerfirma beskæftiger vi os især med mindre og mellemstore projekter inden for alt fra om-, til- og nybygning over tag- og tegnearbejde til fugeteknik og forsikringsskader – for blot at nævne nogle af vores kompetenceområder.
Kategori:  


2. Handicaphjælpemidler - Søllested Hjælpemidler - værdige hjælpemidler til handicappede
  Siden 1986 har Søllested Hjælpemidler udgjort en værdig partner for sygehuse, plejehjem og andre bosteder over hele Danmark. Med udgangspunkt i det enkelte individs krav på værdig hjælp og hjælp med værdighed leverer vi handicap-hjælpemidler inden for både psykiatri og fysisk pleje – som eksempelvis hjælp til kørestolsbrugere.
Kategori:  
Start      Nye websites      Hotte websites      Top karakter websites      Vi anbefaler...      Tilføj et link      Opdater link      Få website karakterer      Opgrader link
Copyright © 2007 WEBindeks.dk - Alle rettigheder forbeholdes. Drevet af LinkMedia 5.4.0
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS